Xbox gift cards


Krijg direct je code per email Géén servicekosten Altijd leverbaar

Wij hebben de goedkoopste Xbox Gift Cards

Zoals de titel het al zegt bieden wij xbox gift cards voor de goedkoopste prijs aan. De xbox gift cards die wij aanbieden zijn Nederlandse kaarten en zijn dus alleen te gebruiken voor Nederlandse gebruikers. Als je de kaarten vanaf een buitenlands account wilt gebruiken moet je dus de taal van je account wijzigen naar Nederlands. Al onze kaarten zijn eerlijk verkregen en op aanvraag kunnen wij de fysieke bon ook laten zien na de bestelling.

De top 3 redenen om bij ons jouw Xbox gift card te kopen

– De Microsoft store is 24/7 open. Gebruik je tegoed voor games, games, DLC, films of voor het halen van Xbox Live.
– Wil je V-bucks of Fifa punten halen? Met je xbox gift card kan je die kopen! Waardeer je tegoed op in de store en koop vanuit de store je gewenste producten.
– Geef je code als een cadeau aan een van je vrienden. Geen gezeik met overmaken maar gewoon een code geven die zij op elk moment kunnen gebruiken.

Hoe kan ik mijn Xbox Gift Card inwisselen?

– Selecteer op je Windows 10-apparaat de optie Microsoft Store op de taakbalk.
– Selecteer, in de Microsoft Store, het menu Meer weergeven (dit bevindt zich naast het vak Zoeken in de rechterbovenhoek van de pagina).
– Selecteer Een code inwisselen. Als je nog niet bent aangemeld, meld je je aan bij het Microsoft-account waarvoor je de code wilt inwisselen.
– Voer de code van 25 tekens in en selecteer vervolgens Inwisselen. Je hoeft je geen zorgen te maken over koppeltekens. Het systeem verwerkt deze automatisch.

Geef een Xbox Gift Card als één cadeau!

Een leuk cadeau geven aan een van je vrienden. Aankomen met een 50 euro biljet is anno deze tijd niet meer leuk. Geef je vriend of vriendin een xbox gift card cadeau. Onze code wordt direct geleverd en is een van de makkelijkste opties om als cadeau te geven!

Toont alle 4 resultaten