Toont alle 3 resultaten

Playstation Network card kopen

Wij hebben de goedkoopste Playstation Network Cards

Om eenvoudig en snel uw Playstation Network card te kopen bent u bij Easykaart.nl aan het juiste adres. Easykaart.nl is één van de goedkoopste aanbieders van Nederland als het gaat om Playstation Network cards. De PSN Cards die u kunt kopen bij Easykaart.nl zijn enkel geldig voor Nederlandse gebruikers. Alle kaarten zijn eerlijk verkregen, wij spelen open kaart en kunnen op verzoek de fysieke aankoopbon tonen na de bestelling.

PSN Card

De top 3 redenen om bij ons jouw PSN cards te kopen

  • De playstation store is 24/7 open. Gebruik je tegoed voor games, games, DLC, films of voor het halen van playstation plus.
  • Wil je V-bucks of Fifa punten kopen? Met je Playstation Network kaart kan dat! Waardeer je tegoed op in de store en koop vanuit de store jouw gewenste producten.
  • Geef je code als een cadeau aan één van je vrienden. Je bestelt de code binnen een minuut en je kan direct aan de slag!

Hoe kan ik mijn Playstation Network Card inwisselen?

  1. Log in op je Playstation account via je PS3, PSP, PS4, PS5 of PC met Media Go.
  2. Ga naar de Playstation Store en klik linksboven op 'Code Inwisselen'.
  3. Vul de PSN code in en je tegoed zal gelijk worden toegevoegd aan je account.

Geef een Playstation Network Card cadeau!

Een leuk cadeau geven aan een van je vrienden. Aankomen met een 50 euro biljet is tegenwoordig niet meer speciaal. Geef je vriend of vriendin een in plaats daarvan een PSN card cadeau. De code wordt direct geleverd en is een van de makkelijkste opties om als cadeau te geven!

Deze website maakt gebruik van cookies, accepteer het gebruik van cookies voor de beste ervaring op de site.