Playstation network cards


Krijg direct je code per email Géén servicekosten Altijd leverbaar

 

Wij hebben de goedkoopste Playstation Network Cards

Zoals de titel het al zegt bieden wij psn cards voor de goedkoopste prijs aan. De PSN cards die wij aanbieden zijn Nederlandse kaarten en zijn dus alleen te gebruiken voor Nederlandse gebruikers. Als je de kaarten vanaf een buitenlands account wilt gebruiken moet je dus de taal van je account wijzigen naar Nederlands. Al onze kaarten zijn eerlijk verkregen en op aanvraag kunnen wij de fysieke bon ook laten zien na de bestelling.

De top 3 redenen om bij ons jouw PSN cards te kopen

– De playstation store is 24/7 open. Gebruik je tegoed voor games, games, DLC, films of voor het halen van playstation plus.
– Wil je V-bucks of Fifa punten halen? Met je playstation network kaart kan je die kopen! Waardeer je tegoed op in de store en koop vanuit de store je gewenste producten.
– Geef je code als een cadeau aan een van je vrienden. Geen gezeik met overmaken maar gewoon een code geven die zij op elk moment kunnen gebruiken.

Hoe kan ik mijn Playstation Network Card inwisselen?

– Login op het playstation netwerk via je PS3, PSP, PS4, PS5 of PC met Media Go.
– Ga naar de Playstation Store en klik linksboven op ‘Code Inwisselen’.
– Vul de PSN code in en je tegoed zal gelijk worden toegevoegd.

Geef een Playstation Network Card als één cadeau!

Een leuk cadeau geven aan een van je vrienden. Aankomen met een 50 euro biljet is anno deze tijd niet meer leuk. Geef je vriend of vriendin een PSN card cadeau. Onze code wordt direct geleverd en is een van de makkelijkste opties om als cadeau te geven!

Toont alle 3 resultaten